OM NEPTUN

VI ÄR SVENSKA NEPTUN AB

På Neptun vet vi vad vardagslycka är. Ibland är den ett inomhusbad i vacker design och med rätt finesser, ibland är den ett spabad utomhus med massagefunktioner och digitaliserade lösningar. Oavsett så har vi det bad som passar dig och din familj.

Svenska Neptun är ett av de äldsta företagen i branschen. Det betyder att vi har ett brinnande intresse och stor kunskap om bad inne och ute. Sedan starten 1991 har vi ständigt utvecklat och finslipat produkter och koncept. Vi designar och producerar ner på detaljnivå med fokus på kvalitet och funktionalitet – och lämnar marknadens bästa garantivillkor. Det gör köpet tryggt för dig!

Den rikliga standardutrustningen i Neptuns produkter är ofta tillval hos andra tillverkare. Utöver detta har vi tillval som höjer stämningen i badet ytterligare som exempelvis entertainmentpaket, aromaterapi, bord att placera dricka på och specialbelysning.

Ett bad inomhus eller ett spabad utomhus är en investering som du ska kunna njuta av i många år framåt. Neptun Bad & Spa finns idag representerade hos alla väletablerade kakel och badrumsbutiker, Bad & Värme kedjan, VVS och tillbehörsbutiker m.fl. Genom vårt rikstäckande nätverk av duktiga återförsäljare är steget till ett eget bad aldrig långt!

MILJÖVÄNLIGA OCH KOSTNADSEFFEKTIVA PRODUKTER

Strömförbrukningen i ett spabad har stor inverkan på både miljö och driftskostnader. Det kan skilja så mycket som upp till 600 % i strömförbrukning mellan olika tillverkare. Med våra strömsnåla och välisolerade Spabad med den unika ”TTS” tekniken (Triple Thermal Shield) kan du spara ordentligt på både naturen och innehållet i plånboken.

På Neptun garanterar vi dig några av marknadens bästa spabad som kommer spara dig tiotusentals kronor många år framöver.