SWIMSPA

NEPTUN SWIMSPA

Ett swimspa är egentligen ett vanligt spabad som du även kan simma i. Helt enkelt ett fantastiskt träningsredskap i kombination med avkoppling!

ETT EGET SWIMSPA

Simning är en utomordentligt träningsform. Den utövas på hösta elitnivå så väl som på motionsnivå, men även som rehabilitering. Vatten är som vi vet fantastiskt. I ett swimspa kan du, utan att ha en egen 50-metersbassäng i trädgården, simma på den nivå du själv vill. Med de tre swimjets som finns placerade i ena gaveln, kan du själv välja hur mycket motström du vill simma i. Kraftiga pumpar gör att även den mest vältränade simmaren kan få ut mycket av ett swimspa. Dessutom har du möjlighet att själv välja vilken temperatur du vill simma i. Elitsimmaren vill kanske ha det lite svalare än motionssimmaren och den som vill ha rehabilitering kan få det ännu varmare. Valet är ditt och ingen annans!

En av våra swimspamodeller, Swim & Relax 5,8 Duo, är utrustade med två separata bassänger med helt skilda styrsystem. Det gör att du kan ha olika temperaturer i de båda bassängerna, simma där det är lite svalare och därefter sjunka ner i den avkopplande delen med lite varmare vatten för att koppla av efter ett träningspass.