UNIK ISOLERING – TRIPLE THERMAL SHIELD

TTS – TRIPLE THERMAL SHIELD

Triple Thermal Shield

Energieffektivt spabadande

I vårt nordiska klimat är det viktigt att isoleringen är så optimal det bara går, inte minst när det gäller spabad. Att hålla nere energikostnader blir allt viktigare och är idag högt prioriterade. Triple Thermal Shield är en reflekterande isolering där värme och kyla studsar tillbaka. Det är en reflekterande isolering utvecklad av NASA för att på lämpligt sätt isolera rymdkapseln och astronautdräkterna vid de mycket låga temperaturer som man möter i rymden.

Energieffektivitet är det viktigaste för alla konsumenter. 

Svenska Neptun har tagit varje steg för att göra våra spabad så effektiva som möjligt och är bland de mest energieffektiva spabaden för utomhusbruk på marknaden. Vår Triple Thermal Shield är inte bara den mest effektiva isoleringen, den ger också enkel åtkomst om service krävs. Dessutom ger det monteringsutrymme för flera komponenter. 

Med den senaste termiska tekniken levererar Svenska Neptun det ultimata inom energieffektivitet och elräkningen blir betydligt lägre.

Det visar sig också fungera! Vi har bland annat fått denna kommentar från en nöjd kund som använder sitt spabad ofta:

  • Jag gjorde en avläsning igår 2022-11-03, på hur mycket jag förbrukat.
    Mätningen startade 2022-08-19. Jag badar normalt sett 6 dagar i veckan ca. 1.5 timmar i 37,5-38 grader.
    Totalt förbrukade jag 706 Kwh på uppvärmning på dessa 76 dagar. Det blir 9.3 Kwh/dag.
    Vid ett Kwh-pris på 2 kronor blir det 18.60 kr per dygn eller 558 kronor/månad, är Kwh-priset 1 krona blir det 9,3 Kwh/dag eller 279 kronor/månad. Det är en rimlig kostnad för mig.

TTS är den moderna isoleringen, unikt för Neptun!